Üniversitemizde Toplum Yararına Program Kapsamında İşe Başlayan Personele Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Birimlerinde Toplum Yararına Program kapsamında işe başlayan personele, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile "Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca; işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini kapsayan "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" 13 Kasım 2023 tarihinde uzaktan eğitim yoluyla (asenkron olarak) dys.mu.edu.tr internet adresi üzerinden verildi. Eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan personel için Eğitim Belgesi düzenlendi.

Son Güncelleme Tarihi : 09.01.2024 16:57 Okunma Sayısı : 129

Son Duyurular