Üniversitemizde İşe Yeni Başlayan Temizlik Personeline "Temizlik ve Hijyen Eğitimi" Verildi.

Üniversiemizde işe yeni başlayan temizlikten sorumlu destek personeline Hemşire Damla BAŞTÜRK tarafından 29 Eylül 2022 tarihinde Su Ürünleri Fakültesi konferans salonunda "Temizlik ve Hijyen Eğitimi" verildi.

Sağlık ve hijyene ait temel kavramlar, çalışanların ve işyerinin temizliğine ilişkin dikkat edilmesi gereken konular, dezenfeksiyon çalışmaları esnasında uyulması gereken kurallar ve kullanılması gereken kişisel koruyucu donanımlar ile temizlik malzemelerinin ve kimyasalların kullanımı konu başlıklarının yer aldığı eğitime İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı personeli Sürekli İşçi Zübeyda ANBARLI da katkıda bulundu.

Son Güncelleme Tarihi : 17.11.2022 10:09 Okunma Sayısı : 412