Rektörümüzün Katılımıyla Sıtkı Koçman Spor Tesislerinde Yer Alan Havuzun İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Uygunluğuna İlişkin Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sıtkı Koçman Spor Tesislerinde yer alan havuzun iş sağlığı ve güvenliği açısından uygunluğunun değerlendirilmesi ile ilgili İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Doç. Dr. Nurdan SARAÇ başkanlığında toplantı yapıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yetkilisi ve Üniversitemiz Daire Amirlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Sıtkı Koçman Spor Tesislerinde yer alan havuzun ortam şartlarının iyileştirilmesi ve iş sağlığı ve güvenliği açısından gerekli önlemlerin alınmasına ilişkin kararlar alındı.

Son Güncelleme Tarihi : 21.10.2019 16:09 Okunma Sayısı : 1255