Üniversitemizde İşe Yeni Başlayan Güvenlik ve Temizlik Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Üniversitemizde işe yeni başlayan Sürekli İşçi kadrosundaki Güvenlik, Temizlik, Isıtma ve Doğalgaz İç Tesisatçısı ile İnşaat İşçisi personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Covid-19 önlemleri kapsamında uyulması gereken kurallar titizlikle uygulanırken, katılımcılar için maske ve dezenfektan temini de sağlandı. Eğitimde personelimize çalışma hayatlarında dikkat etmeleri gereken kurallar ve karşılaşabilecekleri riskler konusunda 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik kapsamında yer alan eğitim konuları ayrıntılarıyla anlatıldı.

Eğitim, Üniversitemiz Tıp Fakültesinde görevli Dr. Öğr. Üyesi Hasan TETİKER, Kavaklıdere Şehit Mustafa Alper Meslek Yüksekokulunda görevli Öğr. Gör. Özgün VATANSEVER ve Öğr. Gör. Sultan KINCAL tarafından toplam 12 saat olarak verildi.

Son Güncelleme Tarihi : 24.12.2021 15:18 Okunma Sayısı : 1483