Üniversitemiz Risk Değerlendirme Ekibinde Yer Alan Personele Risk Değerlendirme Ekibi Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Risk Değerlendirme Ekibinde Yer Alan Personele, 20/06/2012 tarih ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun 10 uncu maddesi "İşveren, iş sağlığı ve güvenliği yönünden risk değerlendirmesi yapmak veya yaptırmakla yükümlüdür" hükmü ile 29/12/2012 tarih ve 28512 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirmesi Yönetmeliği"nin 6 ncı maddesinin birinci fıkrasında yer alan "Risk değerlendirmesi, işverenin oluşturduğu bir ekip tarafından gerçekleştirilir."  hükmü uyarınca Risk Değerlendirme Ekip üyeleri belirlenmiştir. Belirlenen Risk Değerlendirme Ekibi üyelerine risk analizi ve değerlendirmesi yükümlülüklerini kapsayan “Risk Değerlendirme Ekibi Eğitimi” 27 Kasım-15 Aralık 2023 tarihleri arasında uzaktan eğitim yoluyla (asenkron olarak) dys.mu.edu.tr internet adresi üzerinden verilmiştir.

9.01.2024 Okunma Sayısı : 254