Üniversitemiz Güvenlik Personeline "Yangın Güvenliği Eğitimi" Verildi

22 Eylül ve 24 Eylül 2021 tarihlerinde, Üniversitemiz Menteşe ilçesinde görev yapmakta olan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi Koruma ve Güvenlik Görevlileri ile Sürekli İşçi kadrosundaki Güvenlik Personeline uygulamalı ve teorik olmak üzere 8'er saatlik "Yangın Güvenliği Eğitimi" verildi.

Kavaklıdere Şehit Mustafa Alper Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatör Yardımcıları Öğr. Gör. Özgün VATANSEVER ile Öğr. Gör. Yasin PELİT, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü öğretim elemanı Öğr. Gör. Öyküm AKAR, Kavaklıdere Şehit Mustafa Alper Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı Öğr. Gör. Hacı Ahmet KIRTAŞ ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sivil Savunma Uzmanı Seval KIZILDAĞ ZABUN tarafından verilen eğitimler, Üniversitemiz merkez kampüsünün çeşitli noktalarında meydana gelebilecek olası yangın tehlikeleri göz önünde bulundurularak, Doğal Yaşam Alanı, Laboratuvarlar, Basınçlı Gaz Depolama Alanı, Mazot Tankı Odası, Trafo, Jenaratör Odası, Kazan Dairesi, UPS Odaları gibi yangın tehlikesi yüksek alanlarda uygulamalı olarak yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 13.10.2021 14:50 Okunma Sayısı : 1098